Nieuws

Winterinloop 2023-2024

11 december 2023

Zondag 10 december ’23 kon de winterinloop eindelijk echt starten. Ondanks de slechte weersvoorspellingen waren er toch voldoende deelnemers. (Oftewel de harde kern).

Er werd gestreden om mooie prijzen van de sponsoren: Vannu, Wiba Schilderwerken, Prestotype, De Bierwinkel en de planten van Tom Groen. 

De baan was bespeelbaar zolang je maar op de fairway bleef. De greens vielen zeker niet tegen voor deze tijd van het jaar.
Gezien de voorspellingen werd de wedstrijd ingekort tot 9 holes.  Het lot was ons goed gezind het bleef droog tot dat de laatste flight binnen was. 

De tweary op hole 4 was een prooi voor Gerard Baas, de neary op hole 5 werd geslagen door Margot Kick en Piet Hoogeveen nam de prijs van de neary mee op hole 8.

De einduitslag bij de dames was:
1. Margot Kick
2. Maria Schuurman
3. Lidi Remmelzwaal

Bij de heren ging de 1e prijs naar Henk Wanst.
2e werd Gerard Baas en 3e werd Aart Simons.

Na nog met elkaar gezellig nagezeten te hebben in ons restaurant, ging iedereen voldaan en droog naar huis. 

De winterinloop krijgt een vervolg op zondag 17 december ’23 en bij voldoende deelname op zondag 24 december en zondag 31 december ’23.

Namens de winterinloop
Henk Wanst en Tom Groen

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]