Nieuws

Winterinloop 2023-2024

11 december 2023

Zondag 10 december ’23 kon de winterinloop eindelijk echt starten. Ondanks de slechte weersvoorspellingen waren er toch voldoende deelnemers. (Oftewel de harde kern).

Er werd gestreden om mooie prijzen van de sponsoren: Vannu, Wiba Schilderwerken, Prestotype, De Bierwinkel en de planten van Tom Groen. 

De baan was bespeelbaar zolang je maar op de fairway bleef. De greens vielen zeker niet tegen voor deze tijd van het jaar.
Gezien de voorspellingen werd de wedstrijd ingekort tot 9 holes.  Het lot was ons goed gezind het bleef droog tot dat de laatste flight binnen was. 

De tweary op hole 4 was een prooi voor Gerard Baas, de neary op hole 5 werd geslagen door Margot Kick en Piet Hoogeveen nam de prijs van de neary mee op hole 8.

De einduitslag bij de dames was:
1. Margot Kick
2. Maria Schuurman
3. Lidi Remmelzwaal

Bij de heren ging de 1e prijs naar Henk Wanst.
2e werd Gerard Baas en 3e werd Aart Simons.

Na nog met elkaar gezellig nagezeten te hebben in ons restaurant, ging iedereen voldaan en droog naar huis. 

De winterinloop krijgt een vervolg op zondag 17 december ’23 en bij voldoende deelname op zondag 24 december en zondag 31 december ’23.

Namens de winterinloop
Henk Wanst en Tom Groen

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]