Nieuws

Young Golfers Open – 16 september

15 augustus 2023

Op zaterdag 16 september is weer het Young Golfers Open op onze mooie golfbaan! De inschrijvingen gaan hard en we zitten bijna vol. Samen met de ‘Young Golfers’ (iedereen die zicht tussen de 20 en 40 jaar voelt) gaan we weer zorgen voor een geweldige dag vol golf en plezier. Het toernooi is open voor zowel leden als niet-leden.

Op deze dag hebben we een all-tees tart vanaf 12:00 uur, op de grote baan. We spelen in 6 ballen, in teams van 3, een texas scramble wedstrijd. Op hole 15 staat een DJ, welke zorgt voor de perfecte sfeer tijdens het toernooi.

Nadat iedereen de 18 holes heeft afgerond organiseren we ook weer de spannende “Nearycontsest”.
Waarbij vanaf het terras, op een steiger, naar de green van hole 18 wordt gespeeld, waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Vanaf 12:00 uur zal het feestje van het YGO van start gaat!

Lijkt het je leuk om mee te doen en ben/voel je je tussen de 20 en 40 jaar jong, geef je dan nog snel op.
Want vol = vol!
Inschrijven kan via onderstaande link. Inschrijven moet in een team van 3 personen en de kosten om mee te doen per team bedraagt € 165,-.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWUalyEfuJZILHwb2mWqAfrhE92skkVJahH-aeg-tt7CfJLA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbzx=-2788322573580954264&fbclid=IwAR3bI1xhqrRHUwSBOjrbxiptwMgya4MhzSBkAlOENnkEAfC8znCAesd6_o0

Via deze weg willen we ook nog een oproep doen aan jullie allemaal. Op de dag zelf zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligs. Het zal gaan om:

–          Team voor bijhouden scores beerpong + de hole in one hole op hole 8 – van 12:00 tot ca. 17:00 uur

–          Team voor de 2e hole in one hole op hole 13 – van 12:00 tot ca. 17:00 uur

–          Team voor bijhouden nearycontest op green hole 18 – rond 18:00 uur

Natuurlijk zorgen wij dat de vrijwilligers een lunchpakketje krijgen of eventueel mee kunnen eten tijdens de BBQ. Als je alleen een paar uur wilt kunnen we ook kijken of dit mogelijk is!

Wil jij ons helpen tijdens het YGO, je kan je aanmelden via younggolfers.hgc@gmail.com

Alvast bedankt!

 

Groetjes,
Young Golfers Commissie

 

Groetjes,

YGO-commissie (Maaike)

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]