Nieuws

Zondag 28 augustus: veel golf successen, muziek en gezelligheid.

30 augustus 2022

Na twee voorrondes strokeplay werden op zondag 28 augustus de finale rondes gespeeld onder prima omstandigheden. Het weer heeft ons in de twee weekenden sowieso niet in de steek gelaten en de baan lag er heel goed bij. Ook de greens waren goed gemaaid en snel.

Na afloop van de wedstrijden werden naast de strokeplay kampioenen ook de NGF competitie kampioenen gehuldigd. Een prominente plaats werd ingenomen door onze jeugd kampioenen. Onze jeugd leden hebben mooie prestaties neergezet, onder begeleiding van onze PGA Holland jeugdcoach Jos Douwma. En laten we vooral het landskampioenschap van het PAR3 mixed team niet vergeten!

DJ René Lust zorgde voor de muziek tijdens de huldigingen en nog lang daarna.  Dat zorgde er voor, dat het gezellig druk was op het terras.

 

Uitslag strokeplay kampioenschap Dames:
De eerste plaats was voor Ellen Crabbendam met 243 slagen
Runner-up werd Patricia Hogerheijde met 246 slagen

 

Uitslag strokeplay kampioenschap Heren Senioren:
De eerste plaats was voor Tom Groen met 246 slagen
Runner-up werd Willem Tigelaar met 251 slagen

 

Uitslag strokeplay kampioenschap Heren < 50:
De eerste plaats was voor Alex Been met 240 slagen
Runner-up werd Martin de Jong met 242 slagen

 

De leaderboards vind je in de ledenomgeving op deze website. Log in met je lidcode.
Kies in het menu: meerronde

 

Onze kampioenen van de NGF competitie 2022 en de jeugdkampioenen 18 holes 2021:

Dames 2

Heren 1

Heren 3

Jeugd 18 holes 2021

Jeugd PAR3 jeugd met hun trainer Jos Douma


PAR3 mixed werd niet alleen kampioen, maar veroverde ook de landstitel.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]